På förmiddagen var jag ut på en skön springrunda. Innan jag for iväg hade jag tänkt ut vart jag ska springa, men jag visste inte riktigt hur långt det var. Jag sprang till fotbollsarenan San Siro, runt City Life och runt en park som jag visste om. Det blev 51 minuter, 8,99 km och 644 förbrukade kalorier- helt okej med andra ord. Då jag kom hem gjorde jag ännu några muskelövningar.
 
På tisdagar, med en början i dag, kommer jag att åka hem till Caterina (pappans 11-åriga dotter) för att träna engelska med henne. Så kl. 14.15 befann jag mig hos henne och vi började med att äta lunch tillsammans. Sedan visade hon mig några gamla engelskaböcker från skolan. Hon läste lite högt för mig och gjorde några uppgifter som de inte gjort i skolan, bara så att jag skulle få en uppfattning om vad hon kan och inte kan.
 
Eftersom det i dag var första gången, var det inte så värst strukturerat, men från och med nästa vecka blir det annorlunda. På tisdagar har hon nämligen engelska i skolan, så jag kommer att hjälpa henne med engelska läxorna + att vi har köpt en engelska övningsbok tillsammans som vi kommer att arbeta i. Jag lånade hem boken nu så jag kan ta mig en titt och se vad det finns för övningar i den.
 
Efter lite mer än 1 h med Caterina, var det dags för mig att hämta Martina från skolan. Hon var hungrig, så då vi packat alla grejer gick vi raka spåret till caféet som finns i skolan för att köpa något att äta åt henne. Hon var så trött efter en lång skoldag så hon ville bara vara i famnen, och hon somnade nästan i min famn innan vi var hemma. Giacomo har fotbollsträning efter skolan på tisdagar, så honom behöver jag inte bry mig om utan farfar tar hand om honom.
 
Lika fullproppat med föräldrar i dag, undrar om det kommer att fortsätta så här eller om det lugnar ner sig så småningom...
 
Snabb selfie i spegeln innan jag gick ut ;)
 

Kommentera

Publiceras ej