Steg upp efter att ha snoozat lite, åt frukost och satte på datorn och tänkte rätta till de sista (som jag så många gånger trott) ändringarna på kanden. Men det gick inte så bra... Jag är jättenöjd med min MAC, men då det kommer till att skriva skoluppgifter... Jag började med att ändra smågrejer men insåg ganska fort att jag inte förstår mig på skrivprogramet. Och jag vill för allt i världen inte förstöra min kand. Så beslöt att skjuta upp arbetet. Jag borde verkligen på ett eller annat sätt skaffa Word till min dator. Nåväl, ska försöka fixa det imorgon i skolan i stället.

Annars så har jag inlett ännu en ny kurs, nämligen Arbetshandledning. Det känns som att det kommer bli en bra och nyttig kurs. Kursen ger oss 1 studiepoäng och kommer gå varannan tisdag, allt som allt 8 gånger. Var och en kommer att turvis få ta upp ett ämne eller problem som vi stött på, t.ex. under en praktik,  och känner att vi vill diskutera. Ett exempel kunde vara hur man ska bemöta omotiverade anhöriga eller svårt sjuka patienter. Sen kommer vi också att läsa lite litteratur och diskutera. Många viktiga och intressanta funderingar kommer säkert att tas upp! 

Efter föreläsningen kl. 17 gick jag och Anna på Late Lunch till studentrestaurangen Gado. Superbra ju, näringsrik middag för ynka 2,60€.

Flygande Jakob

Kommentera

Publiceras ej