Det känns som om jag inte riktigt hinner med med bloggandet. På kvällarna då jag har bäst tid att blogga krånglar internet för det mesta. Så hur har veckan börjat? Bra!
 
Måndag var faktiskt en toppen dag. På förmiddagen var jag ute och sprang och hade en lång välbehövlig skype date med Jenni. Jag hämtade endast Giacomo från skolan för Martina åkte till en kompis. Giacomo var medgörligare än vanligt så det var skönt. Efter att han spelat fotboll med sina kompisr på skolgården en stund vandrade vi till mammans kontor för att göra läxor.
 
På kontoret bjöds det på varm bohoy och kex.
 
Då läxorna var gjorda tog jag spårvagnen in till centrum för att hämta Martina. Jag var i god tid så jag vandrade i några butiker för att fördriva tiden. Klockan var strax efter 17 och det började redan skymma, eftersom vi också här vred tillbaka klockan en timme i helgen. Jag tycker det är rätt mysigt då det blir mörkare.
 
Duomo i skymningen
 
Då jag sedan hittade rätt hus och lägenhet, blev jag så glad då det första Martina gjorde var att komma fram och krama mig. Hon är bara så söt! Hon ville leka en stund till så jag satte mig ner och pratade en stund med mamman i huset.
 
Vi tog spårvagnen hem tillbaka, men för att komma till hållplatsen var vi tvugna att gå en liten bit. Jag visste att Martina förståss var trött, så jag frågade henne om hon var trött och om hon årkade gå en bit. Hon sa att hon nog orkar. Men efter en liten stund kände jag hur hon började rycka försiktigt  i min arm och tittade ängsligt upp på mig. Jag visste precis vad hon ville. Jag bar henne i min famn till hållplatsen, och medan vi satt och väntade vid hållplatsen somnade Martina kramandes i min famn. Vi kom hem lite före klockan 20, så det hade varit en lång men fin dag.

Kommentera

Publiceras ej