I fredags for jag till Cele och kom tillbaka till Milano i går. På fredag eftermiddag utexaminerades Cele och Luca från universitetet i Parma, de kan numera titulleras ekonomer. Eller "doktorer" som de så fint kallas i Italien.
 
Först ut att få sitt betyg av de två var Cele. Studeranden i svarta kappor till höger och professorerna ser ni i de röd-vita kapporna. I alfabetisk ordning gick studerndena fram till professorerna för att få sitt betyg. Stämningen var avslappnad.
 
Då Cele fått sitt betyg gick vi ut på gården för att se då hennes lillebror satte på henne kransen, ta bilder och korka skumppa.
 
Jag, Cele, Luca
 
Jag, Cele och hennes vänner. Anna, som står mittemellan mig och Cele, träffade jag då vi var i San Francisco i somras. Hon var i SF för att göra sin praktik.
 
Sen vad det Lucas tur att få sitt betyg
 
Nyutexaminerade ekonomer
 
Festen kunde börja och det var endast glada miner hela fredagen. På bilden är vi fortfarande i Parma. Senare på kvällen fortsatte vi till Fidenza till baren där Cele jobbar.
 
Hela lördagen tog igen oss, tills vi mötte upp flera av Celes vänner för att fortsätta till Parma igen. Det hade ordnats med buss, så vi var kanske 15 som åkte dit tillsammans. Vi åkte till en bar som Cele och några andra nyutexaminerade hade hyrt för att fira. Kvällen började bra och alla hade roligt. Tills Cele provade på crowdsurfing, vilket slutade med ett brutet nyckelben. För Cele slutade kvällen alltså på sjukhus och jag sov hos en av hennes kompisar.
 
 Hemkommen Celeste efter att spenderat hela natten på sjukhus
 
På söndagen gjorde vi absolut inget alls, förutom kollade film och beställde pizza.
 
På måndag morgon åt jag frukost med en kompis till både Cele och Luca innan han skjutsade mig till tågstationen. Kompisen, Francesco, har precis kommit hem från Sydafrika där han gjort volontärarbete och han träffade även Gina som jag, Cele och Luca lärde känna i Kalifornien. Tänk så häftigt att alla träffar alla på olika ställen runt om i världen.
 
Ännu en fin helg, trots Celes brutna nyckelben. Men tänk vilken historia att berätta senare, LIKE A ROCKSTAR!
 

Kommentera

Publiceras ej